Tradiční barva, inovativní chuť Jednou z hlavních charakteristik tohoto vermutu je absence karamelu, což mu umožňuje zachovat si přirozenou jantarovou barvu a obnovit podstatu původních domácích vermutů. Hlavní bylinou, kterou v tomto vermutu používáme, je artemisia, tradiční výchozí rostlina každého vermutu. Existuje však ještě jedna rostlina, která je ve vermutech také velmi častá - hořec, který obsahuje pravděpodobně nejhořčejší látku na světě - amarogentin - a my ji používáme v tomto vermutu. Základním vínem pro tento vermut je dobře strukturované Macabeo, které je ideální pro proces zrání a díky neutrálnímu charakteru této odrůdy neruší působení použitých výjimečně hořkých bylin. Vermut před stáčením do lahví leží 9 měsíců v polonových kaštanových sudech. Vermut vyrobený z jedinečného nálevu aromatických bylin a zrající v sudu před stáčením v našem vinařství.