Náš nejcharismatičtější vermut se vyrábí dvojitou infuzí červeného vermutu a hořkých bylin. Rojo Amargo začíná počátečním nálevem horských rostlin s jejich drobnými kořínky a vysoce aromatickými květy. Vermut pak dva roky odpočívá v kaštanových sudech, kde jemně vstřebává vůně, a po dokončení procesu zrání se přidá druhá směs bylin, která se skládá z kombinace kůry a kořenů rostlin z okolí vinařství, které vermutu dodají ještě větší charakter a hořký nádech. Pikantní vůně zralé pomerančové kůry s jemným nádechem skořice přechází do balzamických tónů hřebíčku a sušeného ovoce, jako jsou meruňky. Chuť je hladká a plná, se svěžími pocity pomeranče, po nichž následuje skvěle hořká chuť, která je kulatá, intenzivní a připomíná tabák, kůru chinchony a medový karamel. Vermut vyrobený z jedinečného nálevu aromatických bylin a zrající v sudu před stáčením v našem vinařství.