Capucana cachaca se destiluje nedaleko Sao Paula v Piracicabě z fermentované šťávy ze tří různých odrůd cukrové třtiny. Před lahvováním zraje tři roky v sudech z amerického dubu po bourbonu. Jedná se o jiskrný destilát s nasládlou chutí, který nezapře svůj původ ve šťávě z cukrové třtiny.
Cachaca
Cachaça je brazilský národní alkoholický nápoj známý též jako brazilský rum. K výrobě se používá samotná šťáva z cukrové třtiny, nikoliv odpadní melasa. Cukrová třtina se nejdřív lisuje, šťáva se nechává kvasit a nakonec prochází destilací a ředěním.
Je nutné přihlášení
Pro využití této funkce se musíte přihlásit. Pokud nemáte vytvořen profil, nejdříve se zaregistrujte.
Registrace přináší řadu dalších výhod. Více o registraci zjistíte na stránce Vše o nákupu.
Vstupujete na stránky, kde se prodávají alkoholické nápoje. Prodáváme pouze osobám starším 18 let.