Haiti je jedno z posledních míst na světě, kde je stále možné najít čisté nešlechtěné odrůdy cukrové třtiny, které se pěstují bez použití chemie a fermentují bez použití umělých kvasnic, destilují tradičními metodami a bez filtrace. Tento clairin vyrábí Romulus Bethel v malé vesnici Pignon v destilerii Le Rocher. Palírna je postavená na skále, a proto nenese jméno po rodině, která rum vyrábí, ale její název v překladu označuje právě skálu. Výroba začíná na poli s cukrovou třtinou, kde se pěstují tři různé odrůdy v organické kvalitě. Z té se nevyrábí, jak je u rumu zvykem, melasa ani čistá šťáva cukrové třtiny, ale speciální sirup, který dokáže zachovat charakteristické rysy cukrové třtiny i po dlouhém vaření. I proces fermentace je zde odlišný od ostatních haitských clairinů a podobá se spíše rumům s označením Grand Arôme. Ve fermentační kádi se nechá zbytek z předešlé fermentace a kvasí se i s novou várkou, což dodává rumu intenzivní aroma typické pro Le Rocher. To je charakteristicky těžké a plné kouřové sladkosti.