Ron Johan Vanilla 0.7L

Ron Johan Vanilla 0.7L

Dodáme za 1-5 dnů, průměrná doba dodání je 3 dny.

DruhVANILKA
Objem lahve0.7L
Obsah alkoholu38.0%
Země původuVlajka Rakousko Rakousko
KódRUM790307
Výrobce
EAN
Cena za 1L2 134 Kč

Když se sejde štýrské řemeslo s exotickými surovinami, vznikne rum Ron Johan. Ron, exotická část názvu, odkazuje na vášnivost Karibiku a Johan na arcivévodu Johanna Rakouského (1782-1859), významného modernizátora, který miloval Štýrsko.Vzácná organická bourbonská vanilka z Madagaskaru se maceruje v rumu a tím se zintenzivňuje její chuť. Tato mimořádně aromatická redukce se přidává do krémově hladkého tmavého rumu, vyrobeného z melasy z karibské cukrové třtiny. Na rozdíl od většiny ostatních vanilkových rumů se nepoužívá vanilin ani umělá aromata, pouze pravá organická vanilka. Výsledkem je nekompromisně autentický kořeněný rum s působivou chutí. Zraje v nových a použitých sudech z amerického bílého dubu. Jedná se o jemný rum kořeněný organickou bourbonskou vanilkou z Madagaskaru se záměrně nízkým obsahem alkoholu 38 %.


Rum

Rum je alkoholický nápoj destilovaný z melasy nebo ze šťávy získané z cukrové třtiny. Většina producentů rumu se tak nachází v oblastech, kde je rozvinuto zpracování cukrové třtiny, jako je Austrálie, Indie, ostrov Réunion či oblast Karibiku.

Vstupujete na stránky, kde se prodávají alkoholické nápoje. Prodáváme pouze osobám starším 18 let.

Nahoru

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.

Další informace